Volledig scherm

10 februari: Valentijnsconcert in 't Kerkje van Waterlandkerkje

Om Valentijnsdag te vieren zal Marijn Slager een optreden verzorgen in het kerkje van Waterlandkerkje. Het hele optreden zal in het teken staan van liefde. Er zijn miljoenen liedjes over geschreven maar de meest favoriete van Marijn Slager komen deze middag aan bod. Denk aan ‘need your love so bad’ of ‘still loving you’. Het optreden vindt plaats op zondag 10 februari om 14.00 uur. Toegangsprijs is tien euro inclusief koffie of thee. Reserveren kan via waterlandkerkje@zeeuwsekerken.nl of 0117 401376.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.