Volledig scherm

1 en 2 februari: Open dagen bij Scalda

Scalda opent op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari haar deuren voor alle aankomende studenten en belangstellenden. De open dagen van Scalda vinden plaats in Terneuzen, Middelburg, Goes en Vlissingen. Via scalda.nl/opendagen is te vinden welke opleidingen hun open dag hebben op welke locatie(s). De deuren van de Scalda locaties zijn op vrijdag geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.