Volledig scherm
Tineke Kluin tijdens eerdere editie van de Top 2000 in Roosendaal. Persfoto Robby van der Zande © Robby van der Zande

Top 2000 in het teken van 750 jaar Roosendaal

ROOSENDAAL - De Top 2000 van Roosendaal is al jaren een vast ijkpunt in de decembermaand van Schouwburg De Kring. De kleine zaal wordt twee avonden het decor van een bruisend feest onder de muzikale leiding van Bert van Uffelen. 

De zevende editie staat niet louter in het teken van de 'lijst der lijsten' die op Radio 2 wordt uitgezonden.

Muziekfans in Roosendaal mochten dit jaar ook stemmen voor de Roosendaalse Top 750 en bekende Roosendaalse vocalisten, zoals Carmen Hack, Sophie Mol, Marion Emmerik, Leonardus Guit, Tineke Kluin (foto) en Bernard Stevens, nemen deze keer ook een duik in de toppers, uit die door Faith (George Michael), Brabant (Guus Meeuwis) en Hotel California (The Eagles) aangevoerde lijst.

Presentator Matt Broos praat zowel vrijdag 14 als zaterdag 15 december alle hits aan elkaar. De afterparty wordt verzorgd door DJ Seaze. 

Alleen voor de eerste avond zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Meer info: dekringroosendaal.nl

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”