Volledig scherm
Tineke Kluin tijdens eerdere editie van de Top 2000 in Roosendaal. Persfoto Robby van der Zande © Robby van der Zande

Top 2000 in het teken van 750 jaar Roosendaal

ROOSENDAAL - De Top 2000 van Roosendaal is al jaren een vast ijkpunt in de decembermaand van Schouwburg De Kring. De kleine zaal wordt twee avonden het decor van een bruisend feest onder de muzikale leiding van Bert van Uffelen. 

De zevende editie staat niet louter in het teken van de 'lijst der lijsten' die op Radio 2 wordt uitgezonden.

Muziekfans in Roosendaal mochten dit jaar ook stemmen voor de Roosendaalse Top 750 en bekende Roosendaalse vocalisten, zoals Carmen Hack, Sophie Mol, Marion Emmerik, Leonardus Guit, Tineke Kluin (foto) en Bernard Stevens, nemen deze keer ook een duik in de toppers, uit die door Faith (George Michael), Brabant (Guus Meeuwis) en Hotel California (The Eagles) aangevoerde lijst.

Presentator Matt Broos praat zowel vrijdag 14 als zaterdag 15 december alle hits aan elkaar. De afterparty wordt verzorgd door DJ Seaze. 

Alleen voor de eerste avond zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Meer info: dekringroosendaal.nl

  1. Zeventig jaar geleden verwezenlijke Campie zijn droom: een vliegveld voor West-Brabant
    PREMIUM

    Zeventig jaar geleden verwezen­lij­ke Campie zijn droom: een vliegveld voor West-Bra­bant

    BOSSCHENHOOFD - Wat als Adrie van Campenhout (Campie) kort na de oorlog geen motorpech had gekregen bij Maple Farm? Het was daar dat zijn ketting eraf sloeg en de Gastelse autosloper annex stalhouder een geschikt weiland voor zijn ultieme droom zag: een vliegveld voor West-Brabant. Op 28 augsutus 1949 werd het weiland met een vliegfeest geopend. Dit seizoen viert Seppe het 70-jarig bestaan van het vliegveld.