Volledig scherm
PREMIUM
Podium voor Zwaaigatconcert, dat dus niet in Zwaaigat kan vanwege blauwalg, maar is verhuisd naar Suikerplein tussen Zwaaigat en Industriestraat © Tonny Presser © 2018

Nu zwaaien naar het Zwaaigat

ROOSENDAAL - De teleurstelling is verwerkt, nu hebben de mannen van IQ Aarmoei-nieke vooral veel zin in hun Zwaaigatconcert vanavond om 20.00 uur, verzekert Koen Schoenmakers van het muziekgezelschap. Dat moest woensdag vanwege blauwalg in de Vliet besluiten om het spektakel, dat zich voornamelijk op het water van het Zwaaigat zou afspelen, te verplaatsen naar het Suikerplein aan de Oostelijke Havendijk.

Jammer voor de artiesten en ook voor de vele Roosendalers die vanuit een bootje van de muziek wilden gaan genieten. Maar de beslissing is door alle partijen in goed overleg genomen, verzekert Schoenmakers.

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.