Volledig scherm
PREMIUM
Op de Markt wordt gewerkt aan de tribune die eind deze week drieduizend mensen een zitplaats biedt. © Henk den Ridder

'Kijk ons... Roosendaal' drie avonden uitverkocht

VIDEOROOSENDAAL - De voorverkoop voor het totaaltheaterstuk Kijk ons... Roosendaal, dat eind van de week drie keer wordt opgevoerd, leek vorige week te stokken maar nu kan de stichting Roosendaal 750 Jaar trots melden dat de voorstellingen zijn uitverkocht.

Volledig scherm
roosendaal - 20180924 - opbouw tribunes op de markt voor dansvoorstelling.pix4profs/petervantrijen © pix4profs/petervantrijen

,,Misschien dat er voor donderdag nog een paar onoverdekte plaatsen zijn, maar vrijdag en zaterdag zijn volledig uitverkocht", zegt stichtingsvoorzitter Cor Verbogt. 

Dat betekent dat drie keer duizend mensen de voorstellingen gaan zien op donderdag, vrijdag of zaterdag. Maandag is begonnen met de bouw van de tribune om alle toeschouwers een zitplaats te geven. Het publiek kan op genoemde dagen vanaf 20.15 uur plaatsnemen voor de show die om 21.00 uur begint.

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.