Volledig scherm
PREMIUM
Op de Markt wordt gewerkt aan de tribune die eind deze week drieduizend mensen een zitplaats biedt. © Henk den Ridder

'Kijk ons... Roosendaal' drie avonden uitverkocht

VIDEOROOSENDAAL - De voorverkoop voor het totaaltheaterstuk Kijk ons... Roosendaal, dat eind van de week drie keer wordt opgevoerd, leek vorige week te stokken maar nu kan de stichting Roosendaal 750 Jaar trots melden dat de voorstellingen zijn uitverkocht.

Volledig scherm
roosendaal - 20180924 - opbouw tribunes op de markt voor dansvoorstelling.pix4profs/petervantrijen © pix4profs/petervantrijen

,,Misschien dat er voor donderdag nog een paar onoverdekte plaatsen zijn, maar vrijdag en zaterdag zijn volledig uitverkocht", zegt stichtingsvoorzitter Cor Verbogt. 

Dat betekent dat drie keer duizend mensen de voorstellingen gaan zien op donderdag, vrijdag of zaterdag. Maandag is begonnen met de bouw van de tribune om alle toeschouwers een zitplaats te geven. Het publiek kan op genoemde dagen vanaf 20.15 uur plaatsnemen voor de show die om 21.00 uur begint.

  1. Zeventig jaar geleden verwezenlijke Campie zijn droom: een vliegveld voor West-Brabant
    PREMIUM

    Zeventig jaar geleden verwezen­lij­ke Campie zijn droom: een vliegveld voor West-Bra­bant

    BOSSCHENHOOFD - Wat als Adrie van Campenhout (Campie) kort na de oorlog geen motorpech had gekregen bij Maple Farm? Het was daar dat zijn ketting eraf sloeg en de Gastelse autosloper annex stalhouder een geschikt weiland voor zijn ultieme droom zag: een vliegveld voor West-Brabant. Op 28 augsutus 1949 werd het weiland met een vliegfeest geopend. Dit seizoen viert Seppe het 70-jarig bestaan van het vliegveld.