Volledig scherm
PREMIUM
Opbouw podium voor feestweek Roosendaal 750 jaar op de Markt. © Foto Alfred de Bruin

Horeca in Roosendaal schrikt van enorm podium voor feestweek

750 jaarROOSENDAAL -  De bouw van het enorme podium op de Markt is maandagmorgen gestart in Roosendaal. Veel Roosendalers zijn verrast door de grootte van het podium.

Het podium wordt maandag en dinsdag aangelegd. Het geluid en licht volgen woensdag en donderdag. Donderdagavond kan er geoefend worden voor de opening voor alle Roosendalers door de Valley Sound Big Band op vrijdagavond.  

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”