Hierom zijn deze Roosendalers gelukkig in hun stad

VIDEOROOSENDAAL - Soms is het lastig om een verklaring te vinden voor iets dat verraderlijk simpel lijkt. Neem het geluk dat door de Atlas voor Gemeenten wordt toegeschreven aan de inwoners van Roosendaal. Waar kwam dat ineens vandaan? Gelukkig willen mensen die tot deze groep van happy Brabanders behoren het best uitleggen.

De topnotering in de Atlas deed vooral buiten de stad de nodige wenkbrauwen fronsen. Toch mooi meegenomen dat de Roosendalers de onderscheiding gewoon mogen dragen in het jaar van het 750 jarig bestaan. De Atlas voor Gemeenten snijdt dit jaar namelijk een ander thema (cultuur) aan. 

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.