Volledig scherm
PREMIUM
Robert Breedveld (links) en Pieter Dekker hebben vanwege het 750-jarige jubileum van Roosendaal een uitgebreid cadeaupakket samengesteld. Foto : Gerard van Offeren/Pix4Profs

Geschenkpakket XL; twintig Roosendaalse producten in één doos

ROOSENDAAL - Dat Roosendaal een bijzondere verjaardag viert, is genoegzaam bekend. Maar wat kun je als ondernemer doen met het 750-jarige bestaan van de stad? Je verzint een cadeau, dat ligt voor de hand.  Maar je wilt geen standaard cadeautje. Je gaat voor een geschenk dat bestaat uit producten die hebben bijgedragen aan de rijke historie van Roosendaal. Het resultaat? Een Roosendaals geschenkpakket  XL. Twintig artikelen, van een pot Duo Penotti tot een Roosendaals kwartetspel, zijn verwerkt in het pakket.

Initiatiefnemers zijn Robert Breedveld en Pieter Dekker. De twee Roosendalers richtten onlangs het bedrijf Looma BV op om hun ideeën voor dit Roosendaalse geschenkpakket concreet vorm te geven. Maandenlang zijn ze al bezig met hun project dat verder gaat dan alleen het bij elkaar brengen van producten met Roosendaalse roots. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.