Volledig scherm
Rennen mag niet, koppen evenmin. De wandelvoetballers in Roosendaal zijn enthousiast elke woensdag op het terrein van DVO '60 inRoosendaal Archieffoto peter van trijen © peter van trijen/pix4profs

Eerste wandelvoetbaltoernooi in Roosendaal met Feyenoord en PSV

ROOSENDAAL - Een groep 60 plussers, die elke woensdagmorgen bij DVO 60  wandelvoetbal spelen, organiseren het eerste wandelvoetbaltoernooi in Roosendaal.

Op woensdagmiddag 10 oktober komen maar liefst 16 ploegen naar het terrien van DVO'60 voor het toernooi.

Deelnemende ploegen zijn o.a. Feyenoord, PSV, RKC Waalwijk, Fc Tilburg 1 en 2, DIA, sv t Harde, Juliana 31, Orion 59 en uiteraard DVO'60.  De  Roosendaalse wandelvoetballers zullen deze dag spelen als de 'Old stars Roosendaal 750'.

Het toernooi begint om 12.45 uur. Rond kwart over vijf zal de prijsuitreiking zijn.

Niet alleen het  wandelvoetbaltoernooi is uniek maar de organisatie heeft ook de bewoners van Heerma State en de Weihoek uitgenodigd om voor het eerst een bezoekje te brengen aan het sportpark. 

Het toernooi is een mooie aanvulling op het uitgebreide programma van Roosendaal 750 jaar. In het kader van Roosendaal 750 krijgen alle deelnemende ploegen bij aankomst op het sportpark een Roosendaalse lekkernij. Bij de prijsuitreiking is er voor ieder deelnemend team een product uit Roosendaal.

Volledig scherm
wandelvoetbal tussen een team vluchtelingen en team ambtenaren op het dvo terrein in Roosendaal . Archieffoto petervan trijen © peter van trijen/pix4profs
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.