Volledig scherm
Rennen mag niet, koppen evenmin. De wandelvoetballers in Roosendaal zijn enthousiast elke woensdag op het terrein van DVO '60 inRoosendaal Archieffoto peter van trijen © peter van trijen/pix4profs

Eerste wandelvoetbaltoernooi in Roosendaal met Feyenoord en PSV

ROOSENDAAL - Een groep 60 plussers, die elke woensdagmorgen bij DVO 60  wandelvoetbal spelen, organiseren het eerste wandelvoetbaltoernooi in Roosendaal.

Op woensdagmiddag 10 oktober komen maar liefst 16 ploegen naar het terrien van DVO'60 voor het toernooi.

Deelnemende ploegen zijn o.a. Feyenoord, PSV, RKC Waalwijk, Fc Tilburg 1 en 2, DIA, sv t Harde, Juliana 31, Orion 59 en uiteraard DVO'60.  De  Roosendaalse wandelvoetballers zullen deze dag spelen als de 'Old stars Roosendaal 750'.

Het toernooi begint om 12.45 uur. Rond kwart over vijf zal de prijsuitreiking zijn.

Niet alleen het  wandelvoetbaltoernooi is uniek maar de organisatie heeft ook de bewoners van Heerma State en de Weihoek uitgenodigd om voor het eerst een bezoekje te brengen aan het sportpark. 

Het toernooi is een mooie aanvulling op het uitgebreide programma van Roosendaal 750 jaar. In het kader van Roosendaal 750 krijgen alle deelnemende ploegen bij aankomst op het sportpark een Roosendaalse lekkernij. Bij de prijsuitreiking is er voor ieder deelnemend team een product uit Roosendaal.

Volledig scherm
wandelvoetbal tussen een team vluchtelingen en team ambtenaren op het dvo terrein in Roosendaal . Archieffoto petervan trijen © peter van trijen/pix4profs
  1. Alleen het neusje van de zalm bij vogeltentoonstelling
Rucphen

    Alleen het neusje van de zalm bij vogeltentoonstelling Rucphen

    RUCPHEN - Ze produceren een heleboel geluid, 375 vogeltjes bij elkaar. Maar een echte vogelliefhebber heeft geen last van het gekwetter. Hoewel het houden van vogels volgens voorzitter Paul Antonissen een steeds minder populaire hobby wordt, valt de terugloop bij De Vogelvrienden Rucphen wel mee. Volgens de voorzitter stelden maar liefst 107 vogelhouders hun favoriete gevederde vrienden ten toon tijdens de 40e internationale vogeltentoonstelling in Rucphen.