Volledig scherm
Eerste blijvende presentje bij Roosendaalse fietsroutes uitgereikt aan Cor Verbogt. Foto VVV / Lisa Boere © VVV /

Eerste blijvende presentje bij Roosendaalse fietsroutes uitgereikt

ROOSENDAAL - Cor Verbogt, voorzitter Roosendaal 750 jaar, kreeg donderdagmiddag het eerste blijvende  presentje voor een volle stempelkaart van Phile Poppe, voorzitter van de Stichting Wielercomité Roosendaal, in café De Raatskelder op de Markt. 

Volledig scherm
Eerste blijvende presentje bij Roosendaalse fietsroutes uitgereikt aan Cor Verbogt. Het laatste stempel kreeg hij in café De Raatskelder van Dennis Raats. Foto VVV / Lisa Boere © VVV / Lisa Boere

 Verbogt heeft alle stempels opgehaald door de fietsroutes van Roosendaal 750 jaar te fietsen en in cafes onderweg stempels te halen. Het laatste stempel kreeg hij in café De Raatskelder van Dennis Raats. 

De herinnering zit in een doos met meer Roosendaalse items. Poppe vertelde dat meer dan 200 mensen alle fietsroutes afgelegd en een volle stempelkaart hebben.

Volledig scherm
Eerste blijvende presentje bij Roosendaalse fietsroutes uitgereikt aan Cor Verbogt (links) door Phile Poppe (rechts). © BN DeStem

Volle stempelkaarten van de fietsroutes zijn vanaf vrijdag 7 december in te wisselen bij de VVV Roosendaal in ruil voor de herinnering aan ‘Roosendaal 750 jaar’.

Ter gelegenheid van Roosendaal 750 jaar zijn in het voorjaar 20 fietsroutes samengesteld met een totale lengte van 750 kilometer.

De VVV Roosendaal en het Wielerplatform Roosendaal hebben in samenwerking met de toerclubs en Stichting Roosendaal 750 jaar deze nieuwe fietsroutes ontwikkeld. Tien fietsroutefolders met in totaal 20 fietsroutes zijn ontwikkeld aan de hand van  thema’s.

Fietsliefhebbers konden onderweg stempels verzamelen bij de horecabedrijven die op een stempelkaart, die bij de folders is te verkrijgen, stonden vermeld. Als alle routes zijn gefietst zijn 20 stempels verzameld en is de stempelkaart vol. De volle stempelkaart is tot 31 december in te leveren bij de VVV op de Markt.

Volledig scherm
Eerste blijvende herinnering bij Roosendaalse fietsroutes uitgereikt aan Cor Verbogt, voorzitter Roosendaal 750 jaar. © BN DeStem
  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.