Volledig scherm
Muurschildering woning Bredaseweg 130 foto: pix4profs/gerard van offeren

Dit is het verhaal achter die grote roos op het huis aan de Bredaseweg in Roosendaal

750 jaarROOSENDAAL - Jan en Nel van Leeuwen krijgen alleen maar lovende reacties op de grote roos die ze op hun huis aan de Bredaseweg hebben laten zetten. Mensen stoppen in de straat om te vertellen hoe mooi ze het vinden. 

De reacties op sociale media zijn ook lovend op het kunstwerk van Remco van den Beemd.

De roos is eigenlijk geplaatst om een paar oneffenheden op de herstelde witte muur te maskeren. Jan vond het wel een goed idee van Remco. Ook vanwege het 750 jaar jubileum in een van de oudsten straten van Roosendaal. 

Zoveel fijne reacties had Jan niet verwacht. Hij verwacht dat Remco het druk gaat krijgen, omdat veel mensen zeggen dat ze ook wel zoiets op hun huis willen. 

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.