Weijs weigert nieuwe functie bij NAC

Een vertrouwensbreuk tussen NAC en Willem Weijs heeft ertoe geleid dat er een onwerkbare situatie is ontstaan tussen beide partijen. Nadat hij eerst bedankte om Hyballa’s assistent te zijn, wil Weijs zijn plek als assistent weer terug. Ondertussen moet Jong NAC het zonder Weijs doen.

Willem Weijs, het gaat dezer dagen nergens anders over bij NAC. Een jeugdtrainer die in maart 2019 promoveert tot assistent-trainer na het opstappen van Mitchell van der Gaag en in 2020, als gevolg van het ontslag van Ruud Brood, zelfs vijf wedstrijden interim-trainer is. Inmiddels zit hij thuis en weigert hij trainingen van Jong NAC te leiden.

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.