Volledig scherm
Van Leer, Nijholt, Verschueren, Korte, Mühren, Korte, Koch en Zwarthoed in gezelschap van commercieel medewerker Marco van Dijnsen een een aantal sponsoren.

Spelers en sponsors NAC brengen samen middag door in het centrum van Cartagena

Een deel van de 24 spelers heeft dinsdag op zijn vrije middag het historische centrum van Cartagena verkend dat op 25 minuten rijden van Atamaría ligt waar NAC deze dagen verblijft. 

Daarbij zijn de voetballers vergezeld door een groepje sponsors (ze zijn met een totaal van veertig) die evenals vorig jaar in het Portugese Vilamoura voor een paar dagen zijn overgekomen. Met een prachtig Romeins amfitheater en eeuwenoude gebouwen, Cartagena is meer dan tweeduizend jaar oud, is de havenstad in het zuiden van Spanje meer dan het bezoeken waard. 

Na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Sint-Truiden (2-1) op maandag, had de basiself een dag later een lichte ochtendsessie. Degene die niet in actie waren gekomen, werden twee uur lang onder handen genomen door de technische staf. Onder andere Gervane Kastaneer, Anouar Kali en Giovanni Korte werkten een pittige training af. De licht geblesseerde Daan Klomp, die tegen STVV vervangen werd door Greg Leigh, bleef aan de kant.

Woensdag en donderdag heeft de selectie een dubbele sessie voor de boeg. Vrijdagochtend wordt voor het laatst getraind in Atamaría voordat het gezelschap later die avond naar Nederland vliegt.

Volledig scherm
Tijd voor een foto in de binnenstad van Cartagena.
Volledig scherm
Spelers van NAC genieten van hun vrije middag.

Poll

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

  • Ja (78%)
  • Nee (22%)
5662 stemmen