Volledig scherm
PREMIUM
Rob Penders. © Marcel van Dorst/Proshots

Rob Penders: ‘Het heeft mijn voorkeur om bij NAC te blijven’

Clubicoon Rob Penders, ruim tien jaar speler en bezig aan zijn vijfde seizoen als assistent-trainer, heeft een aflopend contract en kan zomaar aan zijn laatste maanden bezig zijn in Breda.

Of hij na de zomer voor NAC werkzaam is, durft hij niet te zeggen. Wat Rob Penders (43) wel zeker weet, is dat hij de cursus coach betaald voetbal wil volgen om het hoogste trainersdiploma te bemachtigen. Eind januari krijgt de assistent van Mitchell van der Gaag te horen of hij de strenge toelatingseisen heeft doorstaan. ,,Voor volgend seizoen heb ik geen contract, dat ligt nog open. Maar de cursus wil ik sowieso doen.”

 1. Technisch directeur Van Den Abbeele: ‘Kapitaal NAC moet op het veld staan’
  PREMIUM
  Interview

  Technisch directeur Van Den Abbeele: ‘Kapitaal NAC moet op het veld staan’

  Het was een drukke zomer, zegt Tom Van Den Abbeele. Tijd om de balans op te maken met de technisch directeur van NAC. ,,Ik had niet verwacht 45 transfers (19 inkomende, 26 uitgaande, red.) te moeten doen. Uiteindelijk is iedereen te koop als de juiste prijs wordt geboden, maar een groot verloop bemoeilijkt het wel om beleid te maken. Het ideale scenario is vijf weg en vijf nieuwe spelers met in iedere linie een echte versterking.”

Poll

Verdient Van Hooijdonk een kans in de NAC-basis?

Verdient Van Hooijdonk een kans in de NAC-basis?

 • Ja (81%)
 • Nee (19%)
1617 stemmen