Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Sport

Opgeleefde NAC-back Schouten: 'Jullie ontdekken nu wat ik in mijn mars heb'

De dag na de nacht ervoor droomt Robin Schouten hardop over bekersucces. ,,Toen we PSV lootten, was heel het schema bekend. We maakten er grapjes over: PSV, AZ, dan Feyenoord en daarna Ajax. We zijn aardig op weg."

Schouten, een rechtsback met de aanvalslust van een rechtsbuiten, is samen met Jan Paul van Hecke de ontdekking van de tweede seizoenshelft bij NAC. De Alkmaarder strooit met voorzetten en scoort opvallend makkelijk. ,,Ik ben aanvaller geweest en raak niet in paniek als ik voorin kom. Dat het nu zo lekker uitpakt (2 goals en 5 assists, red.), is top. Ik heb me moeten ontwikkelingen de afgelopen jaren, met name verdedigend. Jullie zijn nu aan het ontdekken wat ik in mijn mars heb."

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.