Edwin de Graaf informeert bij Odysseus Velanas naar diens gesteldheid. Links en rechts van De Graaf de fysio's Roland Jansen en Remie Blom.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin de Graaf informeert bij Odysseus Velanas naar diens gesteldheid. Links en rechts van De Graaf de fysio's Roland Jansen en Remie Blom. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Nodige vraagtekens bij NAC, nog geen beweging rond Olij

Op de kop af een week voor de seizoensopening tegen VVV, zondag 8 augustus (14.30 uur) in De Koel, gaat het bij NAC over blessures, mogelijke transfers en spelers die niet wedstrijdfit of weinig belastbaar zijn. Een overzicht.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.