Volledig scherm
Manu García. © Pro Shots

'Niet met Manu geslapen, maar hij heeft wel dezelfde symptomen'

In tegenstelling tot zijn trainer Stijn Vreven, blijft Manu García tobben met zijn gezondheid. Zozeer dat de club overwogen heeft om de middenvelder terug te sturen naar Breda. ,,We hebben nochtans niet samen geslapen, maar hij kampt wel met dezelfde symptomen als die ik had.”

Maandag liet de Spaanse spelmaker zich kort buiten zien, om dinsdag weer op zijn kamer te blijven. Halverwege het trainingskamp is de conclusie dat García vanwege hevige koorts de dagen in Portugal vooral in bed doorbrengt. ,,Hij is de enige tegenvaller deze week", zegt Vreven. ,,We hebben er serieus aan gedacht hem terug te sturen. Omdat hij alleen is in Breda, leek het ons toch niet zo verstandig hem eerder naar huis te laten gaan. Hij moet in een omgeving zitten waar hij veel zorg krijgt, die heeft hij hier. Daarom blijft hij bij ons in Portugal. Balen is het wel dat hij niks kan doen, erg vervelend.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement