Volledig scherm
Michiel Kramer © Pro Shots

NAC zet interesse in Kramer niet door, spits gaat voor het buitenland

Michiel Kramer heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland. De Feyenoord-spits heeft Sparta persoonlijk afgezegd, terwijl hij van NAC niets meer gehoord heeft. De aanvaller heeft daarop besloten om verder te kijken dan de eredivisie, laat zijn zaakwaarnemer desgevraagd weten. 

Op de achtergrond sluimert al langer interesse uit Turkije, waar de laatste jaren veel Nederlandse voetballers van allerlei pluimage zijn ondergebracht. 

Na het eerste informele contact eind december, waarbij NAC alleen informeerde naar de status van Kramer, hebben beide partijen geen contact meer met elkaar gehad. De interesse in de spits, die van Feyenoord te horen heeft gekregen dat hij mag vertrekken, is vanuit Bredase kant nooit concreet geworden.

Of het incident met het broodje kroket een rol heeft gespeeld, is onduidelijk. Stijn Vreven zei weinig gecharmeerd te zijn van een voetballer die in de rust van een wedstrijd (Feyenoord – Heracles) duidelijk zichtbaar op het veld een broodje kroket. Dat past niet bij de topsportbeleving van de veeleisende trainer. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement