Volledig scherm
PREMIUM
NAC-speler Arno Verschueren. © Pix4Profs/René Schotanus

NAC-middenvelder Verschueren: Onopvallend opvallend en altijd rustig

Arno Verschueren is de stille kracht op het middenveld van NAC. Klagen zit niet in zijn aard, iemand terechtwijzen zal hij ook niet snel doen. De 21-jarige Belg is een rustig mens, hoewel hij meer praat dan voorheen.

Boos? Hij kijkt erbij alsof hem de weg wordt gevraagd in een vreemde stad. ,,Ik ben moeilijk boos te krijgen.” Zijn ingetogen manier van praten zit als gegoten om zijn bescheiden karakter. Arno Verschueren is een beleefde en lieve jongen die het liefst onzichtbaar door het leven stapt. ,,Ik probeer inderdaad vaak het conflict te vermijden.”

  1. Zelfs bij de beste supporters van het land is de lach inmiddels van het gezicht verdwenen
    column

    Zelfs bij de beste supporters van het land is de lach inmiddels van het gezicht verdwenen

    3-0! Elf maanden geleden wordt tegen Heerenveen nog een jaar eredivisievoetbal in Breda veilig gesteld. En hoe! Op een zonnige zondagmiddag redt NAC op indrukwekkende wijze zijn geel-zwarte huid. Het gevoel dat overheerst is een gevoel van ongekende trots en intense vreugde. De euforische Yellow Army viert dronken van geluk én met (toen nog) hectoliters Bavaria uitbundig feest. Veilig! Zelfs de Grote Kerk lijkt deze zondag een big smile op haar gezicht te hebben.