Volledig scherm
NAC supporters Foto BSR/Agency © BSR/Agency

NAC geeft gehoor aan oproep en gaat gesprek aan met ontevreden supporters

NAC heeft maandagavond aan de Clubraad laten weten ervoor open te staan een vergadering in te plannen om de zorgen die onder de supporters leven samen te bespreken. 

Bij die vergadering zal een afvaardiging van de Commissie van Aandeelhouders en de raad van commissarissen aansluiten, laat NAC desgevraagd weten. ,,Op die manier wil de club gehoor geven aan het verzoek om met elkaar in gesprek te gaan, maar wel in een bijeenkomst met de Clubraad en de afgevaardigden van de daarbij officieel aangesloten geledingen. Dit aangezien de Clubraad bij dit soort aangelegenheden onze officiële en strategische gesprekspartner is die de algemene belangen van onze supporters behartigd.” 

In een statement eisten de supportersvereniging van NAC, Stichting Breda Loco’s, Stichting vak G, FrOnt76 en de Clubraad eerder vandaag een gesprek met de clubeigenaren. Ze willen horen met welk plan zij denken de club van degradatie af te houden. Het zieltogende optreden tegen De Graafschap (3-0-nederlaag) afgelopen vrijdag was de druppel die de emmer deed overlopen.