NAC-debutant Azzagari: ‘Dit is iets waar ik altijd van droomde’

videoVoor Yassine Azzagari was de wedstrijd tegen PEC Zwolle er wel een om nooit meer te vergeten. De zeventienjarige middenvelder maakte na rust zijn debuut in het eerste van NAC. ,,Dit is iets waar ik van droomde.”

Met een glimlach van oor tot oor staat de getructe technicus uit Zeeland de pers te woord na het doelpuntloze gelijkspel. ,,Mijn eerste jaar bij NAC en dan meteen hier mogen spelen voor de fans. Genieten”, glunderde hij. Azzagari verving Anouar Kali in de rust. 

,,Toen de trainer naar me toe kwam, na een minuut of 38, begon ik wel een beetje te trillen. Toen gaf hij aan dat ik in de rust mocht warmlopen. Maar daarna kom je op het veld en is het meteen volle focus en ga je alles doen voor een resultaat”, legt hij uit. 

Een gelijkspel werd het. Over zijn eigen spel was hij tevreden. ,,Voor mijn gevoel ging het wel goed. Je wil laten zien waar je voor staat als voetballer. Als eerste stap was dit prima. Ik ga nu keihard werken, zal er alles aan doen en hoop dat ik er volgend jaar weer in sta.” 

Yassine Azzagari
Volledig scherm
Yassine Azzagari © BN DeStem

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen