Jordan van der Gaag lost Diego Snepvangers af.
Volledig scherm
Jordan van der Gaag lost Diego Snepvangers af. © Pro Shots

Jordan van der Gaag krijgt half uur bij debuut Helmond Sport

Exact een week na zijn overschrijving op Deadline Day, heeft Jordan van der Gaag zijn debuut gemaakt voor Helmond Sport. De sierlijke linkspoot werd vrijdagavond een half uur voor tijd ingebracht voor Diego Snepvangers in het met 0-2 verloren duel tegen FC Den Bosch. 

Samen met collega middenvelder Snepvangers, verdediger Bart Meijers, aanvaller Bodi Brusselers en spits Richelor Sprangers vormt Van der Gaag het groepje NAC-spelers in Oost-Brabant. Naar verluidt verwacht de Bredase club, die een samenwerkingsverband heeft met Helmond Sport, dat de huurlingen tenminste 75 procent van de wedstrijden spelen. 

Meijers, Snepvangers en Brusselers zijn in de eerste vier competitieduels (drie remises en een nederlaag) uitgegroeid tot basiskrachten, Sprangers is nog niet zover. Van der Gaag zal na zijn invalbeurt aanstonds zijn entree in het elftal gaan maken. 

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.