Volledig scherm
Gebroeders Ilic: Luka (midden) en Ivan (rechts) © BSR Agency

Gebroeders Ilic verliezen met Jong Servië, geen speeltijd voor Boussaid bij Belgische beloften

Ivan en Luka Ilic keren met een nederlaag terug in Breda. Jong Servië verloor dinsdagavond met 1-0 van Polen. Luka speelde 60 minuten mee, Ivan 84 minuten. 

Vrijdag wonnen de broers met Jong Servië nog met 0-1 van de leeftijdsgenoten van Bulgarije. Servië staat in de kwalificatiepoule voor het EK in 2021 op de de vierde plaats met vier punten uit vier duels. 

Aanvaller Othmane Boussaid mocht zich melden bij de Belgische beloften, maar kreeg niet de kans om zijn debuut te maken. De huurling van FC Utrecht zag vanaf de tribune zijn landgenoten met 4-1 winnen van Moldavië. België heeft in de kwalificatie voor EURO 2021 vier punten uit drie duels. De Duitsers voeren de groep aan met zes punten uit twee duels. 

Colin Rösler speelde deze interlandbreak twee oefenduels met Noorwegen onder 20. De verdediger had in beide duels een basisplaats. Donderdag werd er verloren van Frankrijk, maandag van Zweden. 

Bart Verbruggen, doelman van de onder 19, kende een betere interlandweek. De keeper maakte zijn debuut bij Oranje onder 18, dat met 3-2 van België won. Hij maakte indruk met enkele fraaie reddingen.