Adnane Tighadouini in dienst van NAC.
Volledig scherm
Adnane Tighadouini in dienst van NAC. © roy lazet

Ex-NAC’er Tighadouini traint mee bij Vitesse, Van der Weg toch weer op avontuur

Adnane Tighadouini traint mee bij Vitesse. De voormalig NAC-aanvaller houdt na zijn vertrek bij Malaga zijn conditie op peil in Arnhem. Een andere voormalig NAC-speler, Kenny van der Weg, heeft een contract getekend bij het Noorse Aalesunds FK. 

Tighadouini (26) komt uit de opleiding van Vitesse. De aanvaller liet deze zomer zijn contract ontbinden bij Malaga. Hij zat in Spanje op een dood spoor en traint nu mee met het beloftenteam van de Arnhemmers.

De club uit Andalusië nam de aanvaller uit Ede in 2015 over van NAC, waar hij in het degradatiejaar goed was voor veertien doelpunten. Hij tekende een contract van vijf jaar in Spanje. Tighadouini kwam uiteindelijk tot tien wedstrijden voor Malaga. De voorbije seizoenen werd hij verhuurd aan achtereenvolgens Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esbjerg.

Noors avontuur

Kenny van der Weg maakt zich op voor een Noors avontuur. De linksback heeft een contract getekend bij Aalesunds, dat koploper is op het tweede niveau. Vorige maand werd bekend dat de verdediger juist terugkeerde naar Nederland, omdat hij dichter bij zijn familie wilde zijn. Zijn contract bij het Schotse Ross County werd om die reden ontbonden. 

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen