El Allouchi: ‘Deze avond kan voor mij niet meer stuk’

VIDEOMounir El Allouchi straalde na de bekerstunt van NAC. Met een glimlach van oor tot oor stond hij voor de camera na te genieten van de verrassende prestatie. ,,Ongelooflijk hè. In de fase waarin we zitten, zó'n pot op de mat leggen. Chapeau voor heel het team.”

,,Ook nog mogen scoren. Dit is perfect, man. Deze avond kan voor mij niet meer stuk. Een geweldige avond: tegen een van de best voetballende ploegen van Nederland win je met 1-3. Pfff. Bizar”, bracht hij zijn gevoelens onder woorden. 

Bekijk hier de samenvatting van AZ - NAC

De middenvelder, verantwoordelijk voor de 0-1, zag zijn ploeg na de 0-2 snel de 1-2 slikken. Een wereldgoal van Idrissi bracht de spanning terug in de wedstrijd. ,,Die bal zat er bizar mooi in, stijf in de kruising. Dan krijg je nog spanning en stress. Maar daarna een geweldige goal van Javi (Javier Noblejas, red.). Een prachtige prestatie man.”

Volledig scherm
El Allouchi © BSR Agency
  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.