Kaj de Rooij viert de 1-0 met aangever Robin Schouten (links)
Volledig scherm
Kaj de Rooij viert de 1-0 met aangever Robin Schouten (links) © Pro Shots / Marcel van Dorst

Eerste nacompetitieduel NAC in beeld: schitterend spandoek, gestopte penalty en vier goals

fotoserieOp overtuigende wijze bereikte NAC zaterdag de halve finale van de play-offs ten koste van FC Volendam. Bekijk hier de mooiste foto's van het eerste nacompetitieduel van de Parel van het Zuiden.

 1. Fanatieke supporters eensgezind: ‘Ik voel het tot in de tenen, NAC gaat dit niet meer laten lopen’
  PREMIUM

  Fanatieke supporters eensgezind: ‘Ik voel het tot in de tenen, NAC gaat dit niet meer laten lopen’

  In een ware thriller versloeg NAC afgelopen donderdag FC Emmen. De Parel van het Zuiden veroverde na strafschoppen een plaats in de finale van de play-offs. In de strijd om een ticket voor de eredivisie raakte Breda in extase. Supporters Maarten Akkermans, Ferry de Bont, Bram van Doorn en oud-speler Jan Paul van Hecke over de intense spanning en de naderende apotheose tegen NEC.
 2. NAC-supporters wilden onwel geworden fan ‘juist helpen en beschermen’
  PREMIUM
  Update

  NAC-supporters wilden onwel geworden fan ‘juist helpen en beschermen’

  BREDA - Tal van NAC-supporters zijn boos omdat ze de schuld krijgen van het geweld dat de hulpverlening zou hebben verstoord aan de onwel geworden en later overleden fan, kort na het verloren promotieduel tegen NEC in Breda. ,,We probeerden hem juist te helpen en de hulpverleners te beschermen die zijn leven probeerden te redden. Pas toen de politie een andere supporter wilde arresteren, sloeg de vlam ineens in de pan”, zeggen de fans.