Pele van Anholt
Volledig scherm
PREMIUM
Pele van Anholt © BSR Agency

Deze spelers hebben mogelijk hun laatste duel al gespeeld voor NAC

NAC zegt overeenkomsten op van onder meer Pele van Anholt en Jordan van der Gaag, een formele jaarlijks terugkerende aangelegenheid met spelers die uit hun contracten lopen.

Omdat betaaldvoetbalclubs voor 1 april duidelijkheid moeten verschaffen over aflopende contracten, conform de CAO, heeft NAC besloten om de overeenkomsten van reservedoelman Chiel Kramer, verdediger Pele van Anholt, middenvelder Jordan van der Gaag en aanvaller Boris Kudimbana niet te verlengen. Dat heeft NAC de spelers inmiddels medegedeeld.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.