Volledig scherm
PREMIUM
Karol Mets © Soccrates/BSR Agency

De geschiedenis herhaalt zich voor dissident Mets

In 2017 verruilde Karol Mets de Noorse hekkensluiter Viking FK voor NAC. In 2019 forceert de Estse verdediger een vertrek bij de hekkensluiter van de eredivisie.

Dissident Karol Mets is tot nader orde teruggezet naar de beloften van NAC. In afwachting van zijn transfer – Zweedse media melden dat AIK Solna serieuze belangstelling heeft – traint de verdediger met Jong NAC mee. Met zijn ­individualistische ­gedrag heeft hij zich binnen de club (technische staf en spelers) onmogelijk gemaakt.

 1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
  PREMIUM
  Update

  Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

  BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

 • Eens (80%)
 • Oneens (20%)
7562 stemmen