Bij Rosheuvel staan twee dingen centraal tijdens trainingskamp: ‘Hard trainen en rusten’

VideoMet vijf goals en vijf assists was Mikhail Rosheuvel een van de revelaties van NAC in de eerste seizoenhelft, die zo matig begon en zo goed eindigde met zeven punten uit de laatste drie duels.

Wat doet een speler van NAC zoal gedurende het trainingskamp in Spanje? ,,Hard trainen en rusten. Veel tijd voor ontspanning is er niet. Het is geen excursie, dat is zeker niet het geval. Het enige wat we zien is de weg van het hotel naar het trainingsveld”, zegt Rosheuvel die een kamer deelt met Kali, Kastaneer, Te Vrede, Carolina en Van Anholt.

Volledig scherm
Mikhail Rosheuvel tijdens het trainingskamp in Spanje. © Marcel van Dorst
  1. Zelfs bij de beste supporters van het land is de lach inmiddels van het gezicht verdwenen
    column

    Zelfs bij de beste supporters van het land is de lach inmiddels van het gezicht verdwenen

    3-0! Elf maanden geleden wordt tegen Heerenveen nog een jaar eredivisievoetbal in Breda veilig gesteld. En hoe! Op een zonnige zondagmiddag redt NAC op indrukwekkende wijze zijn geel-zwarte huid. Het gevoel dat overheerst is een gevoel van ongekende trots en intense vreugde. De euforische Yellow Army viert dronken van geluk én met (toen nog) hectoliters Bavaria uitbundig feest. Veilig! Zelfs de Grote Kerk lijkt deze zondag een big smile op haar gezicht te hebben.