Balende Stokkers: ‘Je zou de bal met aanvaller en al over de boarding kunnen schoppen’

videoDe vraag hoe het nog zo mis kon gaan, kon Finn Stokkers niet beantwoorden. Hij leek matchwinner te worden met zijn treffer, maar zag hoe Volendam er in de slotfase met de punten vandoor ging. ,,Persoonlijk begrijp ik er helemaal niks van. We moeten dit over de streep trekken.”

,,Hoe dit kon? Goede vraag. Dat moeten we gaan bekijken met de beelden. Dat er een hoop mis ging in de slotfase is duidelijk. Je zou de bal met aanvaller en al over de boarding kunnen schoppen, maar dat doen we niet. We zijn ervaren genoeg, dit moeten we over de streep trekken, hoe slecht we ook gespeeld hebben. Als je vijf minuten voor tijd nog op 0-1 voorsprong staat en uiteindelijk met 2-1 verliest, dan zie je de drie punten door je vingers glippen”, vervolgt de man van de 0-1. 

Over het slordige spel van NAC, vooral voor rust, zei hij: ,,Volendam is een goede ploeg, maar bij ons zat er niet genoeg tempo in. We moesten nauwkeuriger zijn. Die combinatie maakte het dat Volendam zo goed leek. Maar ons niveau moet hoger. We kunnen het, maar hebben het vandaag niet laten zien.”

Finn Stokkers baalt na de nederlaag van NAC
Volledig scherm
Finn Stokkers baalt na de nederlaag van NAC © Dennis Kas
  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.