Gewonde bij incident aan Jachthuisdreef in Breda, mogelijk verband met carjacking

VIDEOBREDA - Bij de Jachthuisdreef in Breda is zaterdagavond rond 21.30 uur een gewonde gevallen. Mogelijk komt dit door een steekpartij. De gewonde man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het incident vond plaats in het Liesbos, de gewonde ging hulp halen bij restaurant Boswachter. De eigenaar van het restaurant nam contact op met de hulpdiensten die zich vervolgens spoedden naar het bijbehorende parkeerterrein. 

Vermoedelijk is er een verband met een autokaping. Via Burgernet werd al snel opgeroepen om uit te kijken naar een Mercedes. In de auto zouden drie mensen zitten. 

Volledig scherm
Incident in het Liesbos. © MaricMedia / Perry Roovers
Volledig scherm
Mogelijke steekpartij in het Liesbos in Breda. © MaricMedia / Perry Roovers
 1. Rechtbank Breda opent condoleanceregister voor doodgeschoten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’
  PREMIUM

  Rechtbank Breda opent condolean­ce­re­gis­ter voor doodgescho­ten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’

  BREDA - De plek is niet toevallig gekozen: onder het beeld van Vrouwe Justitia. ,,Of liever vóór het beeld van Justitia, wij staan voor rechtsbijstand en voor de rechtsstaat”, verklaart Lex Lensink, deken van de Orde van Advocaten de plaats van het condoleanceregister. ,,In de openbaarheid, in de publieke hal van het gerechtsgebouw, niet in een hoekje of in een advocatenkamer".
 1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
  Geef uw mening

  Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

  Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?

In samenwerking met indebuurt Breda