Gewonde bij incident aan Jachthuisdreef in Breda, mogelijk verband met carjacking

VIDEOBREDA - Bij de Jachthuisdreef in Breda is zaterdagavond rond 21.30 uur een gewonde gevallen. Mogelijk komt dit door een steekpartij. De gewonde man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het incident vond plaats in het Liesbos, de gewonde ging hulp halen bij restaurant Boswachter. De eigenaar van het restaurant nam contact op met de hulpdiensten die zich vervolgens spoedden naar het bijbehorende parkeerterrein. 

Vermoedelijk is er een verband met een autokaping. Via Burgernet werd al snel opgeroepen om uit te kijken naar een Mercedes. In de auto zouden drie mensen zitten. 

Volledig scherm
Incident in het Liesbos. © MaricMedia / Perry Roovers
Volledig scherm
Mogelijke steekpartij in het Liesbos in Breda. © MaricMedia / Perry Roovers
 1. Ruim 500 NAC-supporters als één blok richting NAC
  video

  Ruim 500 NAC-supporters als één blok richting NAC

  BREDA - Als een Romeinse eenheid, letterlijk vierkant achter een geel en zwart spandoek met ‘The Yellow Army’ als opdruk, schuifelen de NAC-supporters richting het Rat Verleghstadion. Massaal. Zo’n vijfhonderd waren het er; nog zo’n tweehonderd NAC’ers zwermen eromheen met de fiets. ‘Achter de vlag’, wordt gescandeerd; de eenheid moest koste wat het kost bewaard blijven, als signaal naar het loshangend zand dat NAC hedentendage op het veld laat zien.
 2. 'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

  'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

  BREDA - Een beer van een vent. De verloren zoon van Hercules. Een nakomeling van De Hulk. Op sociale media wordt Chris van den Brug (31) liefkozend gebombardeerd tot superheld zonder cape. De praatgrage Bredanaar tilde gisteravond een auto op en bevrijdde daarmee een fietser die na een aanrijding klem kwam te zitten. Of Chris zichzelf als superheld ziet? ,,Nee joh, ik ben gewoon een lompe boer met een strak bierbuikje.”

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

'Als NAC zaterdag niet wint van FC Groningen kan het handhaving vergeten'

 • Eens (88%)
 • Oneens (12%)
4104 stemmen