De kaasbolletjes, hartige biscuits en andere delicatessen van Buiteman uit Etten-Leur worden overal gegeten, tot in Amerika en het Midden-Oosten toe.
Volledig scherm
PREMIUM
De kaasbolletjes, hartige biscuits en andere delicatessen van Buiteman uit Etten-Leur worden overal gegeten, tot in Amerika en het Midden-Oosten toe. © Pix4Profs-Ron Magielse

Etten-Leurse kaasbolletjes gaan de oceaan over: ‘Ze moeten wel krakend vers op plek van bestemming aankomen’

made in west-brabantETTEN-LEUR - De Engelstalige website wijst op een internationale oriëntatie. Dat klopt. De kaasbolletjes, hartige biscuits en andere delicatessen van Buiteman worden overal gegeten, tot in Amerika en het Midden-Oosten toe. ,,En het begon allemaal met het zoute bolletje van mijn opa’’, zegt Juliëtte Klootwijk. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.