4 jaar celstraf voor mede-daders kluisjesroof Oudenbosch

TERUGLEZENOUDENBOSCH/BREDA - De rechtszaak rondom de geruchtmakende kluisjesroof in Oudenbosch wordt dinsdag voortgezet. Vandaag wordt duidelijk wat er gebeurt met de verdachten Agron K. uit Roosendaal en Henri van W. uit Etten-Leur.

 1. Uitspraak verdachten kluisjesroof Oudenbosch uitgesteld na onthulling over undercoveragenten
  update

  Uitspraak verdachten kluisjes­roof Oudenbosch uitgesteld na onthulling over undercover­agen­ten

  BREDA - Plotseling leek er een bom te vallen in het proces over de kluisjesroof in Oudenbosch. Mogelijk hebben undercoveragenten zich voorgedaan als criminelen en in die hoedanigheid familie bedreigd van de verdachten in de zaak rond de kluisroof in Breda. Dat stelden advocaten dinsdag op het eind van het proces. Officier van justitie Yolanda van Setten ontkent dat er sprake is van een bedreiging. De zaak loopt door dit nieuwe feit wel vertraging op. 
 2. Ligt er een bom onder de rechtszaak rond de kluisjesroof?
  PREMIUM
  Video

  Ligt er een bom onder de rechtszaak rond de kluisjes­roof?

  OUDENBOSCH - De advocaten van de twee verdachten van de kluisjesroof in Oudenbosch vinden dat er een bom ligt onder het strafproces. De geruchtmakende zaak tegen hun cliënten is door de rechtbank in Breda aangehouden tot 11 juni. Dat gebeurde dinsdag toen op zitting bleek dat bange familieleden van de mannen niet zijn benaderd door gedupeerde boeven die gestolen kostbaarheden kwamen opeisen, zoals ze wel dachten. Het waren undercoveragenten.