in alle gemeenten in West-Brabant werden speciale bijeenkomsten belegd met betrokken burgers. Verslaggevers van BN DeStem maakten zo een lijst van de onderwerpen die kiezers in ons gebied zelf belangrijk vinden.
Volledig scherm
in alle gemeenten in West-Brabant werden speciale bijeenkomsten belegd met betrokken burgers. Verslaggevers van BN DeStem maakten zo een lijst van de onderwerpen die kiezers in ons gebied zelf belangrijk vinden. © peter van trijen/pix4profs

Wat stem jij? BN DeStem lanceert Kieswijzer

BN DeStem komt, samen met de andere regionale titels van de Persgroep, deze zaterdag met een gezamenlijke Kieswijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarbij zijn niet de partijprogramma’s leidend, maar dat wat de lezer en de redactie belangrijk vinden. Met een totaal van 220 gemeenten is het de grootste regionale stemhulp ooit.

0 reacties

  1. Nieuwsoverzicht | Zoektocht naar vermiste jongen (4) nog tevergeefs -  Verbod op inkt is tatoeëerders doorn in het oog
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Zoektocht naar vermiste jongen (4) nog tevergeefs - Verbod op inkt is tatoeëer­ders doorn in het oog

    De 34-jarige Belg die gezocht werd vanwege de verdwijning van de 4-jarige Dean, is vanmiddag in het dorpje Meerkerk bij Utrecht aangehouden. Dean is nog vermist. Er is een Amber Alert verstuurd in de hoop hem op te sporen. Een onderzoeksteam van rechtspsycholoog Peter van Koppen heeft drie plekken op de Strabrechtse Heide op het oog waar Tanja Groen mogelijk ligt begraven. Tanja verdween in 1993 spoorloos. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.