Als Hilde van der Bom (19) niet werkt in het ziekenhuis, vind je haar op de velden van Neerlandia'31.  'Soms raas ik echt door het veld'
Volledig scherm
PREMIUM
Als Hilde van der Bom (19) niet werkt in het ziekenhuis, vind je haar op de velden van Neerlandia'31. 'Soms raas ik echt door het veld' © Pix4Profs / Jan Stads

‘Dorst is een beetje kneuterig’

jong in...Hoe is het om op te groeien in West-Brabant? Waar houden jongeren zich mee bezig? We laten hen op deze plek aan het woord. Vandaag: Hilde van der Bom uit Dorst. 

Vijf keer per week is Hilde van der Bom (19) te vinden op de velden van Neerlandia ’31 in Dorst. En dat naast een fulltimebaan in de zorg en een studie.

  1. Breda kan wel leven met coronamaatregelen: ‘Het lijken de jaren ‘50 wel’

    Breda kan wel leven met coronamaat­re­ge­len: ‘Het lijken de jaren ‘50 wel’

    BREDA - Twee op de drie inwoners van Breda heeft geen moeite met de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus te bestrijden. Dat wil niet zeggen dat ze het er niet moeilijk mee hebben. Zo vindt 13 procent van de Bredanaars het jammer dat een bezoek aan verpleeghuis of andere zorginstelling er even niet in zit. Aan de andere kant leidt de situatie ook tot saamhorigheid: ‘Dit ken ik alleen maar uit de jaren ’50 en ‘60’.

In samenwerking met indebuurt Breda