Dewi van Poppel is gek op dansen, zingen en acteren. Ze zit in de theaterklas van middelbare school Curio Scala in Breda. Ze moet daar met de bus heen vanuit Klundert.
Volledig scherm
PREMIUM
Dewi van Poppel is gek op dansen, zingen en acteren. Ze zit in de theaterklas van middelbare school Curio Scala in Breda. Ze moet daar met de bus heen vanuit Klundert. © Peter van Trijen/pix4profs

Dewi (15) kreeg corona: ‘Ik zat tien dagen op mijn kamer in quarantaine’

jong in...KLUNDERT - Voor dansen, zingen en acteren kun je Dewi van Poppel (15) wel wakker maken. Ze zit in een theaterklas op haar middelbare school in Breda en danst de sterren van de hemel bij het Klundertse Danspodium Reflex. Daar heeft ze veel vriendinnen leren kennen. ,,In mijn vrije tijd help ik met lesgeven aan jongere kinderen.”

 1. Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - Ja, als iemand een fotolijst voor een begrafenis moet hebben, voor op de kist, dan bezorgen de mensen van Photo Sprint in Etten-Leur dat natuurlijk gewoon thuis. Voor zoiets wil medewerkster Diane echt een stapje extra doen. Maar eigenlijk mag de fotozaak tijdens de corona-lockdown alleen maar pasfoto's maken. Spullen vanuit de winkel verkopen, mag niet, of het nou een fotolijst of een batterijtje is. Die dingen mogen alleen via de webshop of social media verkocht worden.
 2. Corry werkt 50 jaar als kraamverzorgster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’
  PREMIUM

  Corry werkt 50 jaar als kraamver­zorg­ster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’

  STEENBERGEN - Vijftig jaar staat Corry Theunisse met raad en daad klaar tijdens de eerste dagen na een bevalling. De 67-jarige kraamverzorgster uit Steenbergen krijgt zelfs speciale verzoekjes van vrouwen die in de laatste weken voor hun bevalling zitten. ,,Vroeger zei ik altijd; zo’n ouwe taart hoef ik niet aan m’n bed hoor. En nu ben ik er zelf een.”
 1. Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'
  Play

  Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'

 2. Brabantse amateurweerman als een kind zo blij met sneeuwval
  Play

  Brabantse amateur­weer­man als een kind zo blij met sneeuwval