Britte Vermeulen bij De Heuvel. “Als er iets georganiseerd wordt, is het altijd hier. Hier ben ik het vaakst te vinden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Britte Vermeulen bij De Heuvel. “Als er iets georganiseerd wordt, is het altijd hier. Hier ben ik het vaakst te vinden.” © Casper van Aggelen/Pix4Profs

‘De feesten en festivals in Den Hout zijn de hoogtepunten van het jaar’

Jong in...DEN HOUT - Hoe is het om op te groeien in West-Brabant? Waar houden jongeren zich mee bezig? We laten hen op deze plek aan het woord.  Vandaag Britte Vermeulen (20) uit Den Hout.

Britte Vermeulen
Woont met: Vader Albert, moeder Angela, broertje Daan
Leeftijd: 20
Bijbaantje: Tuinontwerper bij Bart van Oorthoveniers in Breda.
Studeert: Landscape Design in Den Bosch.
Verliefd: Nee.
Hobby’s: Met vrienden dingen doen, tekenen, Netflix kijken, wandelen met de hond.
Huisdieren: Hond Luna

Britte Vermeulen (20) is opgegroeid in Den Hout. Wonen in een klein dorp vindt ze hartstikke gezellig. ,,Ik wil tussendoor wel weg, maar ik zie mezelf hier wel eindigen.”

Waarom wil je hier op de foto?
,,De Heuvel is de kern van het dorp. Als er iets georganiseerd wordt, is het altijd hier. Hier ben ik het vaakst te vinden.”

Wat voor leuks wordt er allemaal georganiseerd hier?
,,Paaspop tijdens Pasen en de jaarmarkt tijdens Hemelvaart. Overdag is het markt, ’s avonds is het groot feest. Aan het einde van de zomer heb je Onder de Bomen, dan worden de basisschoolkinderen de hele week vermaakt. Ook is er een dorpsdineravond. Dan worden er lange tafels weggezet en komt iedereen hier zitten. Dat is hartstikke gezellig, een soort Italiaans diner.”