Bibiche Oldenburg bij B&B Villa Heidetuin in Bergen op Zoom waar ze een bijbaantje heeft.
Volledig scherm
Bibiche Oldenburg bij B&B Villa Heidetuin in Bergen op Zoom waar ze een bijbaantje heeft. © peter van trijen/pix4profs

Dan mag je eindelijk uitgaan, maar komt de lockdown: ‘Jammer dat ik nu geen nieuwe mensen kan leren kennen’

jong in...BERGEN OP ZOOM - Ze woont met plezier in Bergen op Zoom. Haar favoriete feest is de typisch Bergse Vastenavend, maar die zal door coronamaatregelen anders zijn dan anders. Bibiche Oldenburg (17) mist het contact met haar leeftijdgenoten in de stad: ‘Na een paar weken als 16-jarige gingen we in lockdown, dus ik heb maar kort van het uitgaan kunnen genieten.’

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom