Een jaar nadat hun kindje Sieb dood werd geboren lacht het leven Carlijn en Thibaud weer toe.  Het verlies inspireerde hen om te doen wat ze echt willen: mensen blij maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jaar nadat hun kindje Sieb dood werd geboren lacht het leven Carlijn en Thibaud weer toe. Het verlies inspireerde hen om te doen wat ze echt willen: mensen blij maken. © Pix4Profs-Ron Magielse

Eén jaar na de dood van baby Sieb: ‘Wij geloven weer in een mooie toekomst’

Het afgelopen half jaar kon je niet om Carlijn Kloet en Thibaud van der Steen heen. Van NOS-journaal tot instagram, ze straalden overal. Wie had dat gedacht op 1 januari 2020, toen de dood van hun eerste kind alles zwart kleurde. ,,We wachten niet op het licht aan het eind van de tunnel. We hangen onderweg de lampjes op.”

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Breda