Majda Ouhajji bij haar favoriete restaurant O&O in Sint-Willebrord.
Volledig scherm
Majda Ouhajji bij haar favoriete restaurant O&O in Sint-Willebrord. © Majda Ouhajji

Majda krijgt betaald om uit eten te gaan voor een recensie: zo gaat ze te werk

achter de schermenDe app van de Rabobank liegt niet. Twaalf keer uiteten deze maand. Voor een bedrag dat de gemiddelde Brabander neertelt aan hypotheek. Culinair recensent Majda Ouhajji (31) moet de schade van afgelopen maanden even inhalen. De Bredase houdt van lekker eten. Voor iets speciaals vliegt ze zelfs naar Nice of Girona. In een kijkje achter de schermen vertelt ze hoe ze te werk gaat.

  1. Hoe Annelies omgaat met het verdriet van een ander: ‘Als journalist heb ik het soms best even moeilijk’
    achter de schermen

    Hoe Annelies omgaat met het verdriet van een ander: ‘Als journalist heb ik het soms best even moeilijk’

    Daar zit ze dan. Aan tafel met een meisje van zeventien die vertelt hoe geweldig haar vader was. Dat ze dolgraag had gezien hoe trots hij was geweest nu ze haar diploma heeft. Een voorbeeld hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen. ,,Je ziet mensen tegen de tranen vechten. Dan heb ik het als journalist soms best even moeilijk, al laat ik dat niet blijken”, zegt Annelies Wijnen.
  1. Belgen zorgen voor topdrukte bij notarissen: 'Belastingvrij schenken via Nederland straks verleden tijd'
    Play

    Belgen zorgen voor topdrukte bij notarissen: 'Belasting­vrij schenken via Nederland straks verleden tijd'

  2. Horeca gooit 17 januari de deuren open: 'We gaan open of we gaan failliet'
    Play

    Horeca gooit 17 januari de deuren open: 'We gaan open of we gaan failliet'