Volledig scherm
PREMIUM
Onderzoek in het voorjaar van 2017 naar eventuele niet ontplofte bommen uit de Tweede Wereldoorlog. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Geen sprake van slecht bommenonderzoek haven Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Een eerdere zoektocht naar oude bommen in het Haventracé in Zevenbergen is wel goed uitgevoerd. Ook was bekend dat er aanvullend bodemonderzoek nodig zou zijn.

Dat antwoordt het college van burgemeester en wethouders op vragen van burgerlid Jan Oskam van de ChristenUnie (CU). Hij was verbaasd dat opnieuw in de bodem wordt gezocht naar de mogelijke aanwezigheid van niet-gesprongen explosieven uit de Tweede Wereldoorlog. Hij vroeg zich of er ‘niet correct of niet nauwkeurig’ werk was verricht.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
3192 stemmen