Volledig scherm
Het NTR-programma Iedereen Verlicht was in Breda op bezoek bij Tattoo Breda. VLNR: Silas van Gemert met vriendin, presentator Narsingh Balwantsingh, geluidsman Ton von der Möhlen, cameraman Marco Nauta en regisseur Tatjana Mirkovic. © Cobine Van Der Louw

In een spirituele tuk tuk door Breda

hartje bredaBREDA - Er reed donderdagmiddag een bijzondere tuk tuk door de binnenstad van Breda. NTR-presentator Narsingh Balwantsingh was voor zijn programma Iedereen Verlicht op bezoek bij tattoo artist Silas van Gemert.   

Voor zijn programma reist Balwantsingh in zijn gekleurde tuk tuk het land door op zoek naar mensen die bezig zijn met persoonlijke verlichting en spiritualiteit. Het programma laat de persoonlijke verhalen van die mensen zien die spiritueel bezig zijn of zich bezighouden met maatschappelijke duurzaamheid. 

Spirituele tatoeages 

Van Gemert is eigenaar van Tattoo Breda aan de Torenstraat in Breda. Hij is gespecialiseerd in het zetten van spirituele tatoeages en heeft daar ook een speciale techniek voor. "Wij werken hier met vijf artiesten en ieder heeft z'n eigen stijl. Mijn stijl is spiritueel", vertelt Van Gemert. Binnenkort reist er een tattoo-artist vanuit Indonesië naar de shop in Breda. Hij komt op traditionele wijze tatoeages zetten bij klanten. 

Spirituele tatoeages

Het televisieprogramma kwam de spirituele tatoeëerder op het oog. Voor het  item filmde de cameraploeg in de tattooshop en in de Torenstraat. Ook reed de presentator in de tuk tuk door de stad. "Ook vragen we Bredanaars of ze tatoeages hebben en zo ja, wat de betekenis erachter is. Eigenlijk zijn we op zoek naar spirituele tatoeages", vertelt presentator Balwantsingh die eerder de 8-delige televisieserie 100% Hindoe maakte op NTR. 

Aanstaande zaterdag is de cameraploeg nogmaals in de stad om te filmen voor het item. De aflevering wordt in maart uitgezonden op NTR. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kerstmarkt Betoverend Breda geopend

    Kerstmarkt Betoverend Breda geopend

    BREDA - Het werd al weken groots aangekondigd, en vrijdagavond ging het dan echt van start: Betoverend Breda. De Kerstmarkt die meer beleving moet bieden dan eerdere edities speelt zich af rond de Kerstboom op de Grote Markt, waar het Bredase mannetje Careltje alle dagen zijn sprookje vertelt. Careltje moet een soort oer-Bredanaar voorstellen, die al honderden jaren onder de Grote Markt woont. Speciaal voor Betoverend Breda is hij tot en met 6 januari, zolang duurt het evenement, bovengronds te vinden.

In samenwerking met indebuurt Breda