Volledig scherm
PREMIUM
Zeste combineert de internationale keuken met Aziatische smaken. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Zevenbergen mag trots zijn op restaurant Zeste

EetrecensieChef Randy Dieterman heeft zijn sporen verdiend in Bredase keukens en is met zijn partner Marisca voor zichzelf begonnen in Zevenbergen. Een aanwinst voor het dorp en de regio.

Toegegeven, je moet wel van de Aziatische keuken houden. Maar is dat het geval, dan zit je heel erg goed bij Zeste in Zevenbergen.

De route-app stuurt me via een flinke omweg naar Zevenbergen. Werk aan de weg, nog een straatje om, maar een half uurtje later dan gepland zijn we dan toch waar we zijn willen. Bij Zeste, aan de Markt. Veel hinder hebben ze er niet van de heropening van de haven, zegt Marisca Dieterman, eigenaresse en gastvrouw. ,,Voor andere ondernemers geldt dat veel meer. Bovendien, we krijgen er wél wat voor terug."

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?