Volledig scherm
PREMIUM
Als de zon schijnt zit je heerlijk in de tuin van Los Olivos aan de Bredase Haagweg. © ron magielse / pix4profs

'Wat wordt een mens hier gelukkig van'

EetrecensieSoms klopt alles. De kwaliteit van het eten op je bord, de bediening aan tafel, de sfeer in de horecazaak. Ofwel: we hebben een middag flink genoten in de tuin van Los Olivos aan de Haagweg in Breda.

En opnieuw waren we getipt. Door een enthousiaste Bredase, die haar mail afsloot met: ,,Als vaste gast hopen wij natuurlijk niet dat ze te drukbezocht gaan worden in de toekomst, maar ik denk dat aandacht in jullie restaurantrubriek meer dan op zijn plaats is voor dit bijzonder sympathieke stel, dat een erg goede Spaanse keuken en Spaans gevoel weet neer te zetten!"

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda