Volledig scherm
PREMIUM
The Tiger Club serveert streetfood in een hippe setting. © EDWIN WIEKENS

The Tiger Club is niet van de straat

EetrecensieBREDA - Streetfood hoef je niet per se bij een straatkraampje in het Verre Oosten te eten. Het kan tegenwoordig ook gewoon in een comfortabel en hip restaurant in Breda: The Tiger Club.

Op de bierkaart van The Tiger Club in Breda prijken namen als Mo Phi, Iki Yuzu en Singha. Aziatische bieren in een Asian streetfoodrestaurant. Logisch toch? Maar van de drie genoemden, heeft alleen de laatste een echt Oosterse herkomst, de anderen komen uit Breda, waarover later meer.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda