Volledig scherm
PREMIUM
Bij Pitz Pinchos Borrel Bar eet je aan rustiek houten tafels, hoog of laag. © EDWIN WIEKENS

Smakelijk mengelmoesje aan de Klappeijstraat

EetrecensieOOSTERHOUT - Waar ooit het legendarische café Pandora zat, is sinds maart Pitz Pinchos Borrel Bar gevestigd. Het kan een nieuwe hotspot in Oosterhout worden, blijkt uit ons eerste bezoek.

Alsjeblieft, een mengelmoesje als voorgerecht", zegt eigenaar Bowie Koreman als hij ons een plateau met koude tapas presenteert. Mengelmoesje klinkt een beetje oneerbiedig, maar het typeert de kaart van Pitz Pinchos Borrel Bar. De pinchos en tapas zijn deels van Spaans origine, maar Pitz geeft er verder een mondiale invulling aan, er zijn bijvoorbeeld ook loempia eend, escargots en curry te bestellen.

  1. Deze bakkers maken de lekkerste Oosterhoutse Lübecker

    Deze bakkers maken de lekkerste Oosterhout­se Lübecker

    OOSTERHOUT - Bakkerij Snelders en thuisbakker Martijn van Strien maken dit jaar de lekkerste Lübecker van Oosterhout. Dat althans oordeelde een jury, bestaande uit Bram Helleman (restaurant Zout en Citroen), Jan Loonen (kookclub Les Copains Culinaires), Dianne Knoop (Oranje Comité) en Roland Rutten (ondernemer/presentator Ook van Wosterhout) die de sinterklaaslekkernij van acht professionele bakkers en drie thuisbakkers beoordeelden in het Brabants Museum Oud Oosterhout. Sinterklaas maakte na zijn aankomst in Oosterhout op de Heuvel de uitslag bekend.