Volledig scherm
PREMIUM
20181220 - Breda - Gastheer & eigenaar Arris Boogaard in zijn zaak "Smaken" aan de Ginnekenweg. FOTO: RAMON MANGOLD/PIX4PROFS © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Scandinavische Småken in Breda smaken goed

EetrecensieIn de Bredase wijk Ginneken is sinds kort Småken Breda gevestigd, een zaak met Scandinavisch georiënteerd menu. Dat betekent veel vis en pure smaken zonder ditjes en datjes.

Bij binnenkomst van restaurant Småken Breda valt een groot houten hertenkop op boven de houten bar. Verder een houten vloer, houten tafels en een groot houten wijnrek. Te veel hout? Nee zeker niet. Het geeft een warme en fijne sfeer aan het pandje aan de Ginnekenweg.

  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8546 stemmen