Volledig scherm
PREMIUM
Sommelier Ton Smits bedient een stelletje dat geniet van de Valentijnsbeleving bij restaurant 't Weeshuys in Geertruidenberg. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Restaurant 't Weeshuys in Geertruidenberg kookt met liefde

EetrecensieGEERTRUIDENBERG - Surprises en belevingen bij restaurant ’t Weeshuys in Geertruidenberg. Dit is waar eigenaar en chefkok Adri Branderhorst en zijn team bekend om staan. Net als om hun valentijnsbeleving en hoeveelheden servies.

Al jaren probeer ik voor Valentijnsdag een reservering te maken in restaurant ’t Weeshuys op de Markt in Geertruidenberg. Ik heb veel gehoord over hun valentijnsbeleving. Een avond met 14 smaakmomenten. Helaas heb ik er inmiddels drie keer naast gegrepen. De hele week rond deze datum zitten ze ieder jaar bomvol. 

  1. A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken
    Update + Video

    A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken

    WASPIK - De A59 tussen Waalwijk en knooppunt Hooipolder is vrijdagavond dicht na een ernstig ongeluk. Daarbij zijn in totaal vier gewonden gevallen. Een auto en een busje botsten tegen elkaar waarbij drie personen in de auto gewond raakten. In de tegenovergestelde richting gebeurde een ongeval in de kijkersfile waarbij nog een gewonde viel, volgens de politie. Naar verwachting is de snelweg tussen Waalwijk en Hooipolder vanavond rond 23 uur weer vrij, zo meldt de ANWB.