Volledig scherm
PREMIUM
Sommelier Ton Smits bedient een stelletje dat geniet van de Valentijnsbeleving bij restaurant 't Weeshuys in Geertruidenberg. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Restaurant 't Weeshuys in Geertruidenberg kookt met liefde

EetrecensieGEERTRUIDENBERG - Surprises en belevingen bij restaurant ’t Weeshuys in Geertruidenberg. Dit is waar eigenaar en chefkok Adri Branderhorst en zijn team bekend om staan. Net als om hun valentijnsbeleving en hoeveelheden servies.

Al jaren probeer ik voor Valentijnsdag een reservering te maken in restaurant ’t Weeshuys op de Markt in Geertruidenberg. Ik heb veel gehoord over hun valentijnsbeleving. Een avond met 14 smaakmomenten. Helaas heb ik er inmiddels drie keer naast gegrepen. De hele week rond deze datum zitten ze ieder jaar bomvol. 

  1. Brabantse in Noord-Italië blijft nuchter onder uitbraak coronavirus, maar ‘op straat stuk rustiger dan normaal’
    PREMIUM
    video

    Brabantse in Noord-Ita­lië blijft nuchter onder uitbraak coronavi­rus, maar ‘op straat stuk rustiger dan normaal’

    BREDA/BUSTO ARSIZIO - Scholen, bioscopen en musea zijn dicht, sportverenigingen liggen stil en de horeca sluit om 18.00 uur haar deuren. Het openbare leven in de door het coronavirus getroffen Noord-Italiaanse regio Lombardije, ligt flink plat. De uit Rijen afkomstige Jacqueline van Gool (41) maakt aan den lijve mee wat de gevolgen zijn van een uitbraak van het coronavirus.