Volledig scherm
PREMIUM
Gastvrouw Laura van Gaal aan tafel bij haar klanten. © peter van trijen/pix4profs

Restaurant Jagersrust in Ossendrecht blinkt uit in de amuses

eetrecensieHet blijkt nog altijd goed toeven bij restaurant Jagersrust, dat al jaren kwaliteit biedt. Het herfstige menu bevat creatieve uitspattingen van de chef, die hij zich gerust vaker kan permitteren.

Het is een vaste waarde in het lijstje van restaurants met een Bib Gourmands in West-Brabant: restaurant Jagersrust in Ossendrecht. Sinds het zo’n zeven jaar geleden de ‘halve Michelinster’ voor het eerst kreeg, is het restaurant hem niet meer kwijtgeraakt. De sticker van Michelin hangt trots op de deur en de kenner weet: hier is goed eten te vinden voor een betaalbare prijs.

  1. Modelbouwers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’
    PREMIUM

    Modelbou­wers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’

    BERGEN OP ZOOM - Elke belastingaanslag is het einde voor Modelspoorclub Bergen op Zoom. Dat wil Guust Hermans nog eens benadrukken nu duidelijk is geworden dat de vereniging geen aanslag voor reclamebelasting heeft gekregen van de gemeente, maar voor de ozb, de rioolheffing, waterschapsbelasting en voor de bijdrage aan het ondernemersfonds voor het winkelpand in de Fortuinstraat dat als clublokaal wordt gebruikt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom