Volledig scherm
PREMIUM
Genoeg redenen om af en toe een hapje te gaan eten bij 't Spuihuis. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Prima avondje met een gulle afsluiter bij 't Spuihuis in Bergen op Zoom

eetrecensieRestaurant ’t Spuihuis stelt nooit teleur. Al jaren kun je er prima gerechten tegen een betaalbare prijs krijgen. En dat is dit keer niet anders. Het is een fijn restaurant om zo af en toe naar terug te keren en lekker een avondje te tafelen.

Nieuw is ’t Spuihuis in Bergen op Zoom natuurlijk al lang niet meer. Het monumentale pand herbergt al jaren een restaurant. Eentje dat zijn sporen inmiddels wel heeft verdiend. Met een modern Franse keuken, die degelijke kwaliteit belooft. Al jaren.

  1. Vader (63) en zoon (26) opgepakt voor geweld bij huisartsenpost en instelling in Bergen op Zoom; hulpverleners en politie doen aangifte

    Vader (63) en zoon (26) opgepakt voor geweld bij huisartsen­post en instelling in Bergen op Zoom; hulpverle­ners en politie doen aangifte

    BERGEN OP ZOOM - Door hulpverleners en agenten is zondagavond aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door een 26-jarige man uit Bergen op Zoom. De man ging bij de huisartsenpost (HAP) bij Bravis ziekenhuis compleet door het lint. De politie moest pepperspray inzetten om de man aan te houden. Ook zijn vader, een 63-jarige man uit Roosendaal, is daarbij opgepakt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom